Mijn naam is Louis, de gazonexpert bij MOOWY en ik heet je van harte welkom! Een mooi groen gazon is veel makkelijker dan veel mensen denken.

Ik was negen jaar toen ik voor het eerst op een zitmaaier zat, toen minder geïnteresseerd in het gras en meer in de 5 kilometer per uur waarmee ik over het gazon scheurde. Maar het duurde niet lang voordat ik de kriebels te pakken had en een passie voor gras ontwikkelde.

Na heel mijn jeugd op en rond golfbanen gezeten te hebben ging ik studeren in Amerika waar ik onder andere alles leerde over hoe golfbanen er in slagen de beste kwaliteit gras te krijgen en dit te behouden.

Nu is het mijn missie om alle kennis die ik heb te delen op een simpele manier zodat ook jij kan genieten van een prachtig groen gazon!

Gratis download

Maake een goede start met de gratis gazon kalender

🌱 Alle belangrijke onderhoudsmomenten voor je gazon in het jaar. Laat je e-mailadres achter en wij sturen je gratis de gazonkalender op.

Vul je email adres in

Ontvang de gazonkalender in de mail

Geniet het hele jaar van een groen gazon!

WIE WIJ ZIJN

Over MOOWY*

* Wij vinden dat iedereen moeiteloos moet kunnen genieten van een groene & gezonde tuin.

Meer lezen
TIPS & ADVIES

Lees je alvast in voordat je bestelling er is

* Onze missie is makkelijk groen gras voor iedereen. Daarom hebben wij een kennisbank ontwikkeld waarin we alle relevante en waardevolle informatie hebben staan omtrent het realiseren van een prachtig groen gazon. Kortom lees je hier alles over gazon & gras onderhoud. Neem alvast snel een kijkje voordat je bestelling er is zodat je direct op de hoogte bent van belangrijke informatie.

TOP

+Meest Gekocht

Producten die het meest gekocht zijn door andere klanten

Bekijk meest gekocht
Top
Top Universele gazonmeststof 4.7 (89 beoordelingen) Voor een groen gazon het hele jaar door | Verbetert de weerstand en gezondheid van je gazon | Geeft een diepgroene kleur Vanaf:  14,99
Top
Top Verticuteer kit 4.3 (15 beoordelingen) Alle producten na het verticuteren | Herstelt het gazon snel na het verticuteren | Wees onkruid te snel af door gebruik van deze kit Vanaf:  48,99
Top
Top Speel graszaad 4.4 (109 beoordelingen) Voor veel gebruikte gazons | Graszaad van Eredivisie-kwaliteit | Perfect voor het Nederlandse klimaat. Dunt minder uit tijdens de winter Vanaf:  18,99