De 10 beste cadeaus voor in de tuin!

Zoals je natuurlijk weet, zijn we bij MOOWY tuin fanaten. In al ons enthousiasme hebben we de 10 beste cadeaus om aan je vrienden met een tuin te geven verzameld! Deze blog is perfect als je inspiratie nodig hebt voor het perfecte cadeau om aan een tuin fan te geven. Uiteraard mag je deze blog ook gebruiken om ideeën op te doen voor een cadeau aan jezelf! 

3 MIN 15 jul
Laatste update: 30 nov 2022
Delen:

Nieuwste blogs

5 MIN 27 aug Creëer een tiny forest in je eigen tuin 5 MIN 13 aug Tuinkalender Augustus 8 MIN 10 aug De juiste snoeischaar kiezen
Hulp nodig bij het kiezen?
Beantwoord 2 vragen over jouw gazon en wij helpen je het juiste product kiezen!

Zoals je natuurlijk weet, zijn we bij MOOWY tuin fanaten. In al ons enthousiasme hebben we de 10 beste cadeaus om aan je vrienden met een tuin te geven verzameld! Deze blog is perfect als je inspiratie nodig hebt voor het perfecte cadeau om aan een tuin fan te geven. Uiteraard mag je deze blog ook gebruiken om ideeën op te doen voor een cadeau aan jezelf!

 1. Paddenstoelen mes

Dit mesje is een ideaal cadeau voor paddenstoelen liefhebbers. Veel mensen die paddenstoelen in hun tuin vinden, weten niet dat ze geweldige gezondheidsvoordelen voor je gazon brengen! De paddenstoelen in je tuin laten groeien en leven is een goed idee omdat het de taak van schimmels in moeder natuur is om organisch materiaal af te breken. Voor degenen die minder enthousiast zijn over paddenstoelen als wij, is dit het perfecte cadeau! Wist je dat schimmels de enige soort microben zijn die hout kunnen afbreken?

 1. Gegraveerd tuingereedschap

Gepersonaliseerde geschenken zijn gedenkwaardig en zullen de persoon herinneren aan je attentheid elke keer dat ze het gereedschap in de tuin gebruiken! Hoe cool is deze gepersonaliseerde tuingereedschapset

 1. Tuinschort

Een tuinschort is een onmisbaar accessoire voor iemand die graag tijd doorbrengt in de tuin! Naast de functionaliteit zie je er ook nog eens uit als een professionele tuinman. Bij MOOWY zijn we grote fans! 

 1. Vuurkorf

Tijd doorbrengen in de tuin is wat we koesteren bij MOOWY. Normaal gesproken is de beste tijd om in de tuin te zijn overdag als de zon schijnt. Maar met een vuurkorf zoals deze, tover je de achtertuin eenvoudig om in een warme plek waar je ‘s avonds kunt zitten en genieten met een biertje of een glas likeur! Voor de tuinliefhebber is dit item een must have! Let op: Zorg ervoor dat je de vuurkorf op een veilige plek neerzet zodat hij je vers getrimde gazon niet verpest! 

 1. Gouden gieter

Deze gieter wordt niet alleen gebruikt voor het water geven aan de planten, maar ook om indruk te maken op de hele buurt. Wie wil er niet voor het gazon zorgen terwijl hij eruit ziet als een koning! 

 1. Tuin inspiratie boek

Er is altijd het idee geweest dat het geven van boeken als cadeau een beetje saai is. Bij MOOWY vinden we dat het geven van een boek een fantastisch cadeau is! Zeker als dit boek vol staat met tuininspiratie

 1. Gegraveerde tuinhandschoenen

Hoe cool zijn deze gepersonaliseerde tuinhandschoenen? Dit is het perfecte cadeau voor iedereen met groene vingers!!! Ik bedoel, hoe cool zijn deze gepersonaliseerde tuinhandschoenen?

 1. Grondmeter (3-in-1)

De bodemmeter is ideaal voor degene die zijn gazonverbeteringen wil bijhouden. Met dit apparaat kunt u precies meten wat de zuurgraad van uw tuin is en wat u moet doen om het gezond te houden. Daarnaast kunt u de beste plek in uw tuin vinden om uw nieuwe planten te planten!   

 1. Beluchtingssandalen

Beluchtingssandalen zijn in feite schoenen met spikes aan de onderkant die helpen het gazon te beluchten terwijl je rond het gazon loopt om tuinwerkzaamheden te verrichten of te maaien. Het beluchten van het gazon is een essentieel onderdeel om het gazon in een goede conditie te houden.

 1. Bijenhotel

Onze bijen hebben te maken met een enorme crisis, het is nog rampzaliger dan de pandemie waar wij zelf in zitten. Zo zijn de bijen de laatste 60 jaar veel van hun natuurlijke habitat kwijtgeraakt. Daarnaast zijn ze massaal slachtoffer van bestrijdingsmiddelen. Met een bijenhotel kun je een deel van hun natuurlijke habitat herstellen en België weer laten bloeien! Oh, en ze zorgen ook nog geweldig voor je bloemen en planten!

Hopelijk maakt deze lijst met tuincadeaus het leven voor jou makkelijker wat betreft verjaardagscadeaus geven. Heb je het gevoel dat er een geweldig item ontbreekt in deze blog? Laat het ons weten en we zullen het opnemen in onze lijst. 

Als je vragen hebt, mail ons dan op hello@moowy.be. We kijken er naar uit om van je te horen.

Bedankt voor het lezen. 

terug
VRAGENLIJST
Vind het juiste product voor jouw gazon
Beantwoord 2 korte vragen over jouw gazon-doel en wij helpen jou bij het kiezen van het juiste product!
VRAGENLIJST
Kies het juiste product voor jouw gazon
Vraag 1/2
Je resultaat wordt geladen…
 • Welk doel wil je bereiken?
  1. A. Gras groener maken
  2. B. Voller gazon
  3. C. Kale plekken opvullen
  4. D. Gazon herstellen
  5. E. Nieuw gazon aanleggen
  6. F. Mos bestrijden
 • In welk seizoen wil je dit product gebruiken?
  1. A. Lente
  2. B. Zomer
  3. C. Herfst
  4. D. Winter
 • Hoe ligt het gazon erbij?
  1. A. Mijn gazon heeft schaduwplekken
  2. B. Mijn gazon wordt intensief gebruikt (bijvoorbeeld door kinderen & huisdieren)
  3. C. Ik heb een decoratief siergazon
  4. D. Ik heb een vrij standaard gazon
 • Hoeveel kale plekken heeft jouw gazon?
  1. A. Heel veel, mijn gazon ziet eruit als een dorre vlakte
  2. B. Een paar plekken hier en daar
 • Omschrijf hoe jij jouw gazon wilt herstellen:
  1. A. Ik wil een volledige renovatie van mijn gazon
  2. B. Ik wil mijn bestaande gazon renoveren
 • Wat is het belangrijkste kenmerk van jouw gazon?
  1. A. Mijn gazon ligt in de schaduw
  2. B. Mijn gazon wordt intensief gebruikt (bijvoorbeeld door kinderen & huisdieren)
  3. C. Ik wil een decoratief siergazon
  4. D. Ik wil een gazon dat snel groeit en sterk is
 • Hoeveel mos moet je bestrijden?
  1. A. Veel, mijn gazon zit vol mos
  2. B. Weinig
RESULTAAT
Onze aanbeveling
Gebaseerd op jouw antwoorden
< Probeer opnieuw

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties. Waar wacht je nog op om een gesprek te beginnen op deze mooie pagina?

Wees de eerste om een opmerking te schrijven!
+ Laad meer
opmerkingen

Heb je wat opmerkingen?

POPULAIRE PRODUCTEN

+Bestsellers

Andere kochten dit het meest

Bekijk producten
Top
Top Snelkiemend graszaad 4.6 (105 beoordelingen) Snel een mooi gazon | Speciale AquaSaver coating | Krachtige en snelle groei binnen 7 tot 14 dagen Vanaf:  18,99
Gazon Voorjaars Kit 4.4 (37 beoordelingen) MOOWY’s keuze voor het voorjaar | Snel herstel van je gazon na de winter | Een sterk gazon voorkomt onkruid Vanaf:  32,99
Top
Top Langwerkende gazonmeststof 4.7 (176 beoordelingen) 90 dagen werkzaam | Zie resultaten in 14 dagen! | Voor alle gras- en grondsoorten Vanaf:  15,99

TOPKWALITEIT PRODUCTEN VOOR JE TUIN

10% korting op je eerste bestelling 🎉

🌱 Alle belangrijke onderhoudsmomenten voor je gazon in het jaar. Laat je e-mailadres achter en wij sturen je gratis de gazonkalender op.

Vul je email adres in

Ontvang de 10% korting in de mail

Geniet het hele jaar van een groen gazon!