De 10 beste cadeaus voor in de tuin!

Zoals je natuurlijk weet, zijn we bij MOOWY tuin fanaten. In al ons enthousiasme hebben we de 10 beste cadeaus om aan je vrienden met een tuin te geven verzameld! Deze blog is perfect als je inspiratie nodig hebt voor het perfecte cadeau om aan een tuin fan te geven. Uiteraard mag je deze blog ook gebruiken om ideeën op te doen voor een cadeau aan jezelf! 

3 MIN 15 jul
Laatste update: 30 nov 2022
Delen:

Nieuwste blogs

5 MIN 10 mrt 12 eenvoudige stappen om je tuin in één maand te veranderen 3 MIN 02 feb De top 3 mooiste schutting planten om je tuin een opknapbeurt te geven 4 MIN 29 dec 4 Tips om tuin en planten tegen vorst te beschermen

Zoals je natuurlijk weet, zijn we bij MOOWY tuin fanaten. In al ons enthousiasme hebben we de 10 beste cadeaus om aan je vrienden met een tuin te geven verzameld! Deze blog is perfect als je inspiratie nodig hebt voor het perfecte cadeau om aan een tuin fan te geven. Uiteraard mag je deze blog ook gebruiken om ideeën op te doen voor een cadeau aan jezelf!

  1. Paddenstoelen mes

Dit mesje is een ideaal cadeau voor paddenstoelen liefhebbers. Veel mensen die paddenstoelen in hun tuin vinden, weten niet dat ze geweldige gezondheidsvoordelen voor je gazon brengen! De paddenstoelen in je tuin laten groeien en leven is een goed idee omdat het de taak van schimmels in moeder natuur is om organisch materiaal af te breken. Voor degenen die minder enthousiast zijn over paddenstoelen als wij, is dit het perfecte cadeau! Wist je dat schimmels de enige soort microben zijn die hout kunnen afbreken?

  1. Gegraveerd tuingereedschap

Gepersonaliseerde geschenken zijn gedenkwaardig en zullen de persoon herinneren aan je attentheid elke keer dat ze het gereedschap in de tuin gebruiken! Hoe cool is deze gepersonaliseerde tuingereedschapset

  1. Tuinschort

Een tuinschort is een onmisbaar accessoire voor iemand die graag tijd doorbrengt in de tuin! Naast de functionaliteit zie je er ook nog eens uit als een professionele tuinman. Bij MOOWY zijn we grote fans! 

  1. Vuurkorf

Tijd doorbrengen in de tuin is wat we koesteren bij MOOWY. Normaal gesproken is de beste tijd om in de tuin te zijn overdag als de zon schijnt. Maar met een vuurkorf zoals deze, tover je de achtertuin eenvoudig om in een warme plek waar je ‘s avonds kunt zitten en genieten met een biertje of een glas likeur! Voor de tuinliefhebber is dit item een must have! Let op: Zorg ervoor dat je de vuurkorf op een veilige plek neerzet zodat hij je vers getrimde gazon niet verpest! 

  1. Gouden gieter

Deze gieter wordt niet alleen gebruikt voor het water geven aan de planten, maar ook om indruk te maken op de hele buurt. Wie wil er niet voor het gazon zorgen terwijl hij eruit ziet als een koning! 

  1. Tuin inspiratie boek

Er is altijd het idee geweest dat het geven van boeken als cadeau een beetje saai is. Bij MOOWY vinden we dat het geven van een boek een fantastisch cadeau is! Zeker als dit boek vol staat met tuininspiratie

  1. Gegraveerde tuinhandschoenen

Hoe cool zijn deze gepersonaliseerde tuinhandschoenen? Dit is het perfecte cadeau voor iedereen met groene vingers!!! Ik bedoel, hoe cool zijn deze gepersonaliseerde tuinhandschoenen?

  1. Grondmeter (3-in-1)

De bodemmeter is ideaal voor degene die zijn gazonverbeteringen wil bijhouden. Met dit apparaat kunt u precies meten wat de zuurgraad van uw tuin is en wat u moet doen om het gezond te houden. Daarnaast kunt u de beste plek in uw tuin vinden om uw nieuwe planten te planten!   

  1. Beluchtingssandalen

Beluchtingssandalen zijn in feite schoenen met spikes aan de onderkant die helpen het gazon te beluchten terwijl je rond het gazon loopt om tuinwerkzaamheden te verrichten of te maaien. Het beluchten van het gazon is een essentieel onderdeel om het gazon in een goede conditie te houden.

  1. Bijenhotel

Onze bijen hebben te maken met een enorme crisis, het is nog rampzaliger dan de pandemie waar wij zelf in zitten. Zo zijn de bijen de laatste 60 jaar veel van hun natuurlijke habitat kwijtgeraakt. Daarnaast zijn ze massaal slachtoffer van bestrijdingsmiddelen. Met een bijenhotel kun je een deel van hun natuurlijke habitat herstellen en België weer laten bloeien! Oh, en ze zorgen ook nog geweldig voor je bloemen en planten!

Hopelijk maakt deze lijst met tuincadeaus het leven voor jou makkelijker wat betreft verjaardagscadeaus geven. Heb je het gevoel dat er een geweldig item ontbreekt in deze blog? Laat het ons weten en we zullen het opnemen in onze lijst. 

Als je vragen hebt, mail ons dan op hello@moowy.be. We kijken er naar uit om van je te horen.

Bedankt voor het lezen. 

terug

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties. Waar wacht je nog op om een gesprek te beginnen op deze mooie pagina?

Wees de eerste om een opmerking te schrijven!
+ Laad meer
opmerkingen

Heb je wat opmerkingen?

POPULAIRE PRODUCTEN

+Bestsellers

Andere kochten dit het meest

Bekijk producten
Top
Snelkiemend graszaad 4.8 (86 beoordelingen) Voor een snelgroeiend gazon van Eredivisie-kwaliteit! Dit graszaad kiemt direct voor een snelle transformatie van uw tuin. Winterhard, met een levenscyclus van meerdere jaren. Vanaf:  18,99
Top
Voorjaars kit 4.8 (25 beoordelingen) Geef je gazon een groene, gezonde en weelderige uitstraling in de lente. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt voor herstel van kale plekken en een gezonde groei boost.     Vanaf:  32,99
Langwerkende gazonmeststof 4.8 (163 beoordelingen) Geef je gras alles wat het nodig heeft zonder de overmatige groei die vaak gepaard gaat met bemesting. MOOWY’S langwerkende gazonmest werkt meer dan 90 dagen en levert snel resultaat. Hierdoor hoef je minder vaak het gazon te onderhouden! Vanaf:  15,99

Gratis download

Wil jij een gazon kalender?

🌱 Alle belangrijke onderhoudsmomenten voor je gazon in het jaar. Laat je e-mailadres achter en wij sturen je gratis de gazonkalender op.

Vul je email adres in

Ontvang de gazonkalender in de mail

Geniet het hele jaar van een groen gazon!